Μπισόν φριζ – Bichon Frise 2


Διαβάστε για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά του Μπισόν Φριζ. Ανακαλύψτε πως του αρέσει να ζει και τα χαρακτηριστικά της ράτσας του. Δείτε παρακάτω.

Εκπαίδευση: 5/10

Αντίληψη – εξυπνάδα: 5/10

Πυκνότητα τριχώματος: 8/10

Φύλακας: 4/10

Μέγεθος: 2/10

Ευκινησία:6/10

Σχέση με παιδιά: 10/10

Ένας σκύλος που του αρέσει να παίζει, να παίζει και να παίζει !!! Ο σκύλος μπισόν φριζ είναι ένας αξιολάτρευτος σκύλος που του αρέσει η αγκαλιά, το παιχνίδι, και οι ξάπλες στον καναπέ του σπιτιού.

Είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα σκυλιά για οικογένεια και χαρίζει άπειρες στιγμές χαμόγελου και ευτυχίας όταν είναι τριγύρω. Του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και το πετυχαίνει με διάφορους τρόπους όπως να σας φέρνει πράγματα για να παίξετε.

Λατρεύει τα παιδιά και τα παιδιά τον λατρεύουν. Μπορούν να περνούν μαζί πάρα πολλές ώρες ξέγνοιαστα.  Για το μόνο που έχετε να ανησυχείτε όσο είναι μαζί είναι να μην πατήσουν τον σκύλο σας τα παιδιά λόγω του μικρού του μεγέθους. Κατά τα άλλα μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Όσον αφορά την εκπαίδευση καλό θα ήταν να το αφήσετε. Η συγκεκριμένη ράτσα ενδιαφέρεται πιο πολύ για το παιχνίδι και πως θα κοιμηθεί στο φρεσκοστρωμένο κρεβάτι παρά για την εκπαίδευση. Καλό θα ήταν όμως να επιμείνετε και να του μάθετε από μικρή ηλικία τα βασικά γιατί όσο πιο μικρά είναι τόσο το καλύτερο.

Γενικά δεν είναι και οι καλύτεροι φύλακες και καλό θα ήταν να πάρετε άλλο σκύλο εάν θέλετε έναν. Γενικά γαβγίζουν συχνά αλλά μην τους εμπιστευτείτε το βράδυ να σας ξυπνήσουν αν κάποιος προσπαθήσει να μπει στο σπίτι.

Γενικά δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για άσκηση και μια καθημερινή βόλτα είναι ότι πρέπει. Απλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας να μην εκτίθεται σε ακραίες θερμοκρασίες (πολύ ζέστη ή κρύο) λόγω του ότι είναι ευαίσθητα. Καλό θα ήταν να μην το παραμελείτε γιατί ένα  μπισόν μπορεί από τη βαρεμάρα του να φάει όλα τα πράγματα μέσα στο σπίτι.

Έτσι λοιπόν αν ψάχνετε μια φάτσα που θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος τότε ο συγκεκριμένος σκύλος είναι για εσάς.


Σχολιάστε

2 thoughts on “Μπισόν φριζ – Bichon Frise

  • σοφια

    MOY ΕΦΑΓΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ Κ ΤΟ ΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ.