Γερμανικός Ποιμενικός – German Shepherd dog

Διαβάστε για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά του Γερμανικού ποιμενικού. Ανακαλύψτε πως του αρέσει να ζει και τα χαρακτηριστικά της ράτσας του. Δείτε παρακάτω.

Εκπαίδευση: 10/10

Αντίληψη – εξυπνάδα: 10/10

Πυκνότητα τριχώματος: 10/10

Φύλακας: 10/10

Μέγεθος: 7/10

Ευκινησία: 9/10

Σχέση με παιδιά: 10/10

Ο Γερμανικός ποιμενικός ή αλλιώς λυκόσκυλο είναι πιστός, με ισχυρό χαρακτήρα και γεμάτος θέληση. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και είναι πραγματικά ατρόμητος. Δεν κάνει ποτέ πίσω σε καμία δοκιμασία και θα μάθει άνετα και γρήγορα όλες τις εντολές που θα του πει ο εκπαιδευτής η το αφεντικό του.

Λόγω όλων των παραπάνω είναι ο νούμερο ένα σκύλος που χρησιμοποιείται από την αστυνομία, τον στρατό και τις υπηρεσίες διάσωσης ανά τον κόσμο. Είναι εξαιρετικά υπερπροστατευτικός με την οικογένεια. Αν καταλήξετε να πάρετε έναν τέτοιο σκύλο καλό θα ήταν να του δείξετε από την αρχή πως εσείς είστε το αφεντικό γιατί αλλιώς θα προσπαθήσει να κάνει κουμάντο. Αν το κάνετε αυτό από την πρώτη μέρα τότε δεν θα έχετε ποτέ κανένα πρόβλημα στο μέλλον.

Όταν βλέπει ξένους τους παρακολουθεί επιφυλακτικά και τους εξετάζει. Όσον αφορά άλλους σκύλους γενικά δεν θα έχει πρόβλημα και ούτε προκαλεί καβγάδες αλλά σίγουρα θα πρέπει να είναι σίγουρος πριν κάνει νέους φίλους. Του αρέσουν πολύ τα παιδιά και μπορεί να παίζει μαζί τους όλη μέρα. Είναι ο καλύτερος φύλακας και προστατεύει τον χώρο του αλλά και την οικογένεια με απίστευτη αποτελεσματικότητα.

Ακόμη του αρέσει πολύ η εξάσκηση και θέλει να έιναι συνεχώς ενεργός. Στα λυκόσκυλα δεν αρέσει καθόλου να κάθονται. Έτσι λοιπόν αν θέλετε ένα σκύλο που να μην έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αυτόν τον τομέα καλό θα ήταν να μην επιλέξετε το συγκεκριμένο σκύλο.4 Σχόλια to “Γερμανικός Ποιμενικός – German Shepherd dog”

 1. Ο/Η melina pataki λέει:

  για μες στο σπιτι μπορει να τον βαλουμε ?

 2. Ο/Η vasiliki λέει:

  H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ!!!! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ!!!!

 3. Ο/Η Στελα λέει:

  μπορει να ζει με 1 κολι;?

 4. Ο/Η Στελα λέει:

  μπορει να ζει με 1 κολι;?σας παρακαλω αν ξερετε να μου πειτε!(αρσενικο λυκοσκιλο & θυληκο κολι)

Σχολιάστε

Το άρθρο δημιουργήθηκε στις 06/06/2012 στις κατηγορίες Μεγάλου μεγέθους σκύλοι, Όλες οι ράτσες, Ράτσες σκύλων. Από: . Μπορείτε να σχολιάσετε